winter
competition

november / januar 2016

Novo Obaveštenje:
Zbog slabog odziva igrača rešili smo da produžimo trajanje takmičenja do kraja januara. Takođe, računaće se 1v1, 2v2, 3v3 i 5v5 rezultati pri prikupljanju poena.

Poštovani igrači,

Sa ponosom vam najavljujemo veliku zimsku nagradnu igru na našem najnovijem Gather Beta CS:GO sistemu!

Nagradna igra počinje u subotu 12.11.2016. i traje do 31.01.2017.

Idealan način da kroz igru obradujete sebe najvrednijim poklonom za Novu godinu, zar ne?

Još jedna inovacija koju donosi naše prvo takmičenje na novom CS:GO sistemu jeste i to da smo obezbedili nagrade ne samo ne samo za najbolje igrače odnosno one sa najvećim brojem skill poena već i za najaktivnije korisnike koji su u navedenom periodu odigrali največi broj mečeva

Prijavite se za nova obaveštenja vezana za buduće nagradne igre:

A sada ono što sve vas verovatno najviše interesuje a to su NAGRADE

10 players with most skill points win:

1st

Sony Playstation 4
Console

2nd

Logitech G402 Hyperion
Fury Optical

4th

Asus Cerberus
Mousepad

3rd

Sandberg Thunderstorm
Gaming Keyboard

5th

CS:GO server slots
(12 - 30)

Players ranked from 6th to 10th place will win a copy of CS:GO game.

10 most active players win:

1st

Razer Kraken Pro
Headset

2nd

Logitech G402 Hyperion
Fury Optical

4th

Asus Cerberus
Mousepad

3rd

Sandberg Thunderstorm
Gaming Keyboard

5th

CS:GO server slots
(12 - 30)

Players ranked from 6th to 10th place will win a copy of CS:GO game!

NAPOMENA

  • Rankovanje igrača se vrši samo na osnovu 5v5 mečeva, mečevi 1v1, 2v2, 3v3 se neće uzimati u obzir, neće se obračunavati skill i neće ulaziti u broj odigranih mečeva.
  • Obračunavanje skill poena se vrši po novom, jedinstvenom sistemu koji je u potpunosti automatizovan tako da sve zavisi samo od vašeg učinka.
  • Svaki ban koji dobijete tokom nagradne igre će sa sobom nositi posledice u vidu oduzimanja 20 skill poena za svaki ban a vaš broj odigranih mečeva ce biti umanjen za 2 meča nakon svakog bana.
  • Zabranjen je bilo kakav vid varanja, abuse, ghosting, cheatovanja, zloupotreba. Kršenje pravila gathera će rezultirati trajnom diskvalifikacijom sa svih narednih takmičenja.
  • CyberShark i Gather zadržavaju pravo da određuju način isporuke nagrada dobitnicima. Za dostave nagrada u Srbiji mi snosimo troškove slanja dok će dobitnici nagrada iz drugih zemalja sami snositi troškove isporuke. Takođe će biti moguće i lično preuzimanje u CyberShark igraonicama.
  • Jedan igrač može osvojiti samo jednu nagradu, tako da ukoliko isti igrač bude u top10 u obe kategorije (po skillu i broju mečeva) moći će da se odluči za jednu nagradu dok će druga nagrada biti dodeljena narednom igraču sa liste.